Izvor: Alo
16.04.2024 u 08:03
0

ALEKSANDAR VUČIĆ NASTAVLJA POSETU BOSNI I HERCEGOVINI: Predsednika i danas čeka veliki broj sastanaka!

Predsednik Srbije boravi u dvodnevnoj poseti Mostaru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče u Mostaru, sa predsedavajućom Saveta ministara BiH Borjanom Krišto i potpredsednikom Doma naroda parlamentarne skupštine BiH i liderom HDZ BiH Draganom Čovićem.

– Hvala Borjani i Draganu na izuzetnom gostoprimstvu. Zajedno sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom osećamo se kao kod kuće ovde u Mostaru i pripremamo se za Vaskršnji sabor u maju – napisao je predsednik u opisu fotografije.

Podsećamo, Er Srbija od juče je uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, a na prvom letu na ovoj liniji bio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Tim letom je Vučić i otišao u zvaničnu dvodnevnu posetu BIH.

Za predsednika Srbije na međunarodnom aerodromu u Mostaru pripremljen je svečani doček u čijem odboru je bila i i predsedavajuća Veća ministara BiH, Borjana Krišto.

– Veoma sam srećan i mislim da je ova linija od velikog značaja kako za Mostar i Beograd, BiH i Srbiju, tako i za sve naše narode. Verujem da će ovo biti izuzetna prilika, ne samo za turizam, već i za dodatno povezivanje naših poslovnih zajednica. Mi ćemo, u duhu partnerskih odnosa, nastaviti da razvijamo sveukupnu saradnju. Pozivam građane Srbije da iskoriste priliku i posete kako Istočnu Hercegovinu, tako i da upoznaju zapadni deo Hercegovine – istakao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas će posetiti opštinu Bileća, a Vučića očekuje i sastanak sa Specijalnim izaslanikom Miroslavom Lajčakom.

To je potvrdio načelnik ove opštine Veselin Vujović, dodajući da Dodik i Vučić u Bileću dolaze rano ujutru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter