Izvor: Sputnjik
16.04.2024 u 13:12
1

VUČIĆ POČISTIO NOVINARKU IZ SARAJEVA: Nemojte da izmišljate, prvo za GENOCID, a onda da sam nosio SNAJPER

Pred Međunarodnim sudom pravde je utvrđeno da Srbija ni na koji način nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je to rekao odgovarajući na provokaciju novinarke iz Sarajeva koja je rekla da je Srbija kriva zato što nije sprečila genocid.
„Nije tačno, nemojte da izmišljate, utvrđeno je da Srbija ni na koji način nije odgovorna za genocid, tek toliko da imate u vidu. Nemojte da obmanjujete narod , kao što obmanjujete narod u Sarajevu da sam nosio snajper. Vi morate u Sarajevu da izmislite uvek nešto“, rekao je Vučić.

On je prilikom obilaska privrednog sajma u Mostaru rekao da jeste učinjen užasan zločin i da, kada mi budemo podnosili predloge rezolucija recimo o Jasenovcu ili o Kragujevcu, Kraljevu, Jajincima i mnogim drugim stratištima, nećemo da kažemo ko je to počinio.

UŽIVO PREDSEDNIK VUČIĆ U MOSTARU: Prisustvuje svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede – EKIPE HAPPY TV na licu mesta (VIDEO)

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je rekao da je više Srba ubijeno u Sarajevu za vreme opsade, nego što je stradalo u Srebrenici.

Dodao je da Srbi u BiH ne žele da žive sa narodom koji im želi da im prikači etiketu genocidnog naroda.

„Hoće da naprave mit o Srebrenici, a ona to nije“ naglasio je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VUČIĆ POČISTIO NOVINARKU IZ SARAJEVA: Nemojte da izmišljate, prvo za GENOCID, a onda da sam nosio SNAJPER”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter