Izvor: novosti
27.01.2024 u 21:20
0

PRATIO PENZIONERE I PLJAČKAO PO NOVOM BEOGRADU: Uhapšeni razbojnik sve priznao

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog P.L. (31) zbog razbojništva i teške krađa.

Osumnjičeni je priznao na saslušanju da je na teritoriji GO Novi Beograd pratio S.G. (77) do njene zgrade, potom je gurnuo sa leđa i iz ruke joj istrgao torbu. Nesrećna žena je pala na tlo i zadobila lakše povrede.

GREJAO SE IZA AUSPUHA OD AUTOBUSA: Bizarna nesreća u Somboru

 

P.L. je takođe priznao i da je u Zemunu pratio N.K. (91) od “Madžija” do njene zgrade i iz ruke joj otrgao ceger u kojem se nalazio novčanik i mobilni telefon, koje joj je oteo.

Imajući u vidu da je osumnjičeni ranije 11 puta pravnosnažno osuđen zbog izvršenja imovinskih dela, Tužilaštvo je sudu podnelo predlog za određivanje pritvora, koji je rešenjem i određen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter