Izvor: Kurir.rs
11.07.2022 u 21:52
0

PRE DVE GODINE JE POKUŠAO DA UBIJE I KOMŠINICU? Mladić koji je lišio života vlasnika pečenjare ima ozbiljan dosije!

Žitelji sela kod Lazarevca, odakle je M. N (22) osumnjičen da je zbog svađe u saobraćaju udario pesnicom pešaku Zorana J. (63), vlasnika pečenjare, koji je od zadobijenih povreda preminuo, kažu da je on „bahat, bezobrazan i veoma nasilan“, kao i da se priča da ima 25 krivičnih prijava.

Kako komšije kažu medijima, tvrdeći da ga dobro poznaju, osumnjičeni godinama teroriše nasilje u kom živi.

NAKON SAMO DVA UDARCA JE POPLAVEO I PAO NA POD: Rođaka ubijenog čoveka iz Stepojevaca otkriva jezive detalje zločina!

– M. N. je bahat i veoma bezobrazan, maltretira svakog koga vidi, i to pretežno bez razloga. Jednu komšinicu je, navodno, dva puta u poslednje dve godine pokušao da ubije. Prvi put je, dok je prolazila oborio na pod i uzeo nož kako bi joj prerezao grkljan. Navodno je tada jedva izvukla živu glavu – kaže ovaj meštanin i dodaje da se svi sklanjaju od njega „jer se nikad ne zna šta može da mu padne na pamet“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Drugi put je isto uradio i u septembru prošle godine. Žena ga je prijavljivala, ali mislim da ništa od toga nije bilo. Navodno je bila na sudu s njim, ali je tada njegova majka pred sudijom pretila da će je ubiti i ona i sin – tvrdi  sagovornik.

Naš sagovornik tvrdi i „da je M. N. imao problema s ocem i da ga je navodno često tukao, pa je ovaj morao da izađe iz porodične kuće“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter