Izvor: informer
19.02.2022 u 14:14
0

PROKUPLJE ŽALI ZA NIKOLOM KOJI JE POGINUO U AMERICI: „Bio je zlatan dečko, a njegova porodica vrlo cenjena ovde“

Nikola Đorđević (22), mladić koji je 16. februara poginuo u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Pensilvaniji nadomak svoje kuće, pre dve godine ke sa roditeljima preselio iz Prokuplja u Ameriku

Nikola je doživeo nesreću u kolima sa svojim ocem, a osim nesrećnog mladića, tada je  poginuo još jedan američki državljanin. Tragedija se dogodila tačno na rođendan njegove majke.

– Porodica Đorđević poreklom je iz Prokuplja, majka mu je bila profesorka engleskog jezika. U gradu su bili izuzetno cenjeni – priča izvor medija iz Prokuplja

– U Ameriku je otišao prvo njegov ujak, sveštenik, a potom je pozvao i ostale. Odselili su se pre nešto više od dve godine. Iako su i u Srbiji lepo živeli, verovatno su otišli dalje za boljim i srećnijim životom – navodi izvor.

Sagovornik ističe da su Nikola i njegova sestra bili zlatna deca.

– Sestra mu je primljena na prestižni univerzitet Harvard. Pre nekoliko dana smo se čuli sa njegovom majkom, čestitali joj rođendan, ništa nije slutilo na nesreću – priča sagovornik.

– Nikola je bio dobar dečko, zlatno dete, nema šta drugo da se kaže. Van sebe smo od bola, ne možemo da shvatimo da ih je zadesila takva tragedija. 

Nikolin otac Slobodan je i dalje u bolnici, ali je dobra vest da se uskoro očekuje otpuštanje i odlazak na kućno lečenje!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter