Izvor:
21.03.2018 u 23:58
0

PRONAĐEN LEŠ ŽENE KOJA JE PALA SA MOSTA SLOBODE: Našli je nizvodno od Sremskih Karlovaca!

Leš žene koja je pala sa Mosta slobode, a za koju su mediji pisali da ju je muž gurnuo, pronađen je u Dunavu nizvodno od Sremskih Karlovaca, potvrđeno je Beti u novosadskoj policiji.Izvor iz policije rekao je Beti da je leš žene slučajno pronašao jedan ribolovac.

Mediji su ranije javili da je u pitanju Marija Grahovac (40). Njenom mužu Z.G. (46) u međuvremenu je sud odredio pritvor do 30 dana, nakon što je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je krajem februara počinio ubistvo.

Muž je je pre privođenja izjavio da je Marija skočila u reku nakon što je izašla iz kola, a da je svemu prethodila svađa. Mediji su naveli da tužilaštvo sumnja da je osumnjičeni zapravo u naletu besa ženu gurnuo sa mosta.

Marija Grahovac je bila profesorka likovnog u Osnovnoj školi "Miroslav Antić" u Futogu, a njen muž je profesor u srednjoj Mašinskoj školi. Imaju ćerku od 11 godina.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter