Izvor: Kurir.rs/Indeksonline
05.03.2023 u 10:39
0

PRVI SNIMCI TRAGEDIJE U NOVOM PAZARU: Stradalo četvoro mališana od 6 meseci do 5 godina, jeziv prizor na mestu požara! (VIDEO)

Vatrogasci su došli na mesto požara za četiri minuta, ali je bilo prekasno mališanima nije bilo spasa.

 Požar koji se dogodio u ranim jutarnjum časovima, u ulici 12. srpske brigade u Novom Pazaru, odneo je četiri života, dok su dve osobe povređene.

LOKALIZOVAN POŽAR U SREMČICI: Evakuisane četiri osobe, među njima i beba!

Požar je izbio u stanu šestočlane porodice, a nastradala su četiri deteta od šest meseci do pet godina. Nihovi roditelji su prošli sa opekotinama i smešteni su u bolnicu. Uzrok požara još nije poznat, a istraga je u toku.

Požar je izbio u stambenoj zgradi.

Vatrogasci su došli na mesto požara za četiri minuta, ali je bilo prekasno mališanima nije bilo spasa.

Kako prenose pojedini pazarski mediji, majka je navodno bila na poslu dok drugi prenose da je i ona povređena. Požar se dogodio u stanu u prizemlju u stambenoj zgradi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter