Izvor: Kurir
25.11.2023 u 22:41
0

RAT KLANOVA SE PONOVO RASPLAMSAO: „Obezglavljeni“ škaljarci uzvraćaju udarac kavčanima! Pobijene im vođe, oni se OVAKO svete

Dvojica pripadnika kavačkog klana, Nikola Drecun i Igor Mašanović, preživeli su bacanje eksploziva pod njihov automobil pre dva dana u naselju Bajica na Cetinju, a po svemu sudeći, rat između suprotstavljenih kotorskih klanova se ponovo rasplamsao nakon više meseci primirja. Iako se činilo da je škaljarski klan „obezglavljen“ likvidacijama čelnih ljudi, među kojima je i vođa Jovan Vukotić, novi napad je pokazao da je istina potpuno drugačija.

U ponedeljak uveče odjeknula je eksplozija na Cetinju, a ubrzo se ispostavilo da je bomba bačena pod automobil dvojice kavčana Nikole Drecuna i Igora Mašanovića, ali njih dvojica su prošli bez povreda jer su u momentu napada bili u blindiranom vozilu sa visokim stepenom zaštite.

Likvidacijom Vukotića, koji je slovio za vođu tog klana, izgledalo je kao da je škaljarski klan obezglavljen, jer je samo mesec dana ranije na hrvatskom ostrvu Pag brutalno likvidiran i Goran Vlaović, koji je važio za jednog od čelnih ljudi u ovoj kriminalnoj organizaciji.

Njega je Kragujevčanin Duško Tanasković ubio dok se sa svojom partnerkom vraćao iz jednog noćnog kluba. Tanasković je prišao i iz neposredne blizine pucao škaljarcu u glavu, nedaleko od kluba u kome se Vlaović provodio, a potom pobegao. Ipak, ubrzo je uhapšen i trenutno mu se sudi pred hrvatskim sudom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter