Izvor: TELEGRAF
12.10.2023 u 09:38
0

Izgoreo restoran u Ovčar Banji! Vlasnik sumnja da je požar podmetnut

U požaru koji je izbio noćas oko 3 sata totalno je izgoreo restroran-kočija u Ovčar Banji, ali na sreću u oovm incidentu nije bilo povređenih.

U policiji kažu da je požar izbio u bašti restorana, ali da se za sada ne zna uzrok požara, da je urađen uviđaj i d aće sitarga pokazati kako je vatra buknula.
Stanari zgrade koja se naslanja na restoran kažu da je sve bilo vrlo dramatično. 

I U RESTORANIMA PRESKUPO: Ugostiteljske usluge za godinu dana poskupele za 12,7%

– Vatra je izbila u bašti restorana koja je domah do naše zgrade. Čim smo osetili dim, krenuli smo sa evakuacijom, srećom svi smo bezbedno napustili svoje stanove – kaže stanar zgrade.

Odmah nakon izbijana požara na lice mesta je stigla ekipa vatrogasaca, a vatra je ubrzo lokalizovana.

Vlasnici restorana supružnici Dušica i Veljko Marinković su se prošle godine vratili iz inostranstva s namerom da pokrenu porodični biznis u ugostiteljstvu.

Kako je za informer.rs izjavio Veljko Marinković, on sumnja da je požar podmetnut i da od istražnih organa očekuje da će rasvetliti ovaj događaj.

– Mi smo spavali, ne znamo šta se ovde noćas dešavalo, međutim na sigurnosnim kamerama je sve zabeleženo. Snimci će biti predati policiji – kazao je Marinković.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter