Izvor: Happy BSC
10.11.2021 u 19:48
0

ŠABAC: Zatečen sa paketićima heroina, pokušao da ih proguta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su M. S. (1981)  iz  tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

PROČITAJTE JOŠ: ŠABAC: Pokušao da opljačka Poštansku štedionicu

Policija je osumnjičenog zatekla sa dva plastična paketića sa 29 grama heroina, koja je držao u rukama, a on je, kada ih je ugledao, počeo da beži, deo droge bacio, a drugi deo pokušao da proguta. Policajci su ga brzo sustigli, a on se otimao i opirao prilikom hapšenja.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter