Izvor:
24.04.2017 u 16:48
0

SRAMNA ODBRANA UJAKA KOJI JE SESTRIČINI (14) NAPRAVIO DETE: Nisam je silovao, sama je htela!

Srpska javnost ponovo se zgrozila na još jedno hapšenje silovatelja A. N. (40) iz Mramorka kod Kovina, koji je u nekoliko navrata seksualno iskorišćavao svoju sestričinu I. N. (14).

Nesrećna devojčica ostala je trudna sa uhapšenim ujakom i danas će u bolnici u Smederevu abortirati.

Kako „Alo!” saznje, A. N. je saslušan u tužilaštvu, gde je od početka do kraja saslušanja tvrdio da je „seks uvek bio dobrovoljan i da je on nije ni na šta prisiljavao”. Međutim, kad mu je postavljeno pitanje na temu trudnoće nesrećne devojčice, tvrdio je da ništa ne zna o tome. Ovom čoveku tužilaštvo je odredilo pritvor do 30 dana.

Uhapšeni A. N. je na saslušanju negirao srodstvo sa devojčicinom majkom, navodno je njegova majka zatrudnela sa drugim čovekom, a ne sa onim koji se vodi u knjigama kao njegov otac. U tužilaštvu sumnjaju da time hoće samo da skine otežavajuću okolnost.

Meštani malog mesta nadomak Kovina i juče su bili u šoku nakon privođenja silovatelja. Najviše su krivili majku devojčice što nije prepoznala i videla da devojčica ima problem.

U ispovesti za „Alo!” maloletnica je u prisustvu majke ispričala da je sve počelo u decembru.

Toga dana majka, poznanici i ja bili smo kod tetke, a ujak je došao po nas. Odvezao je jednu turu dece i komšija i mene kući. Krenuo je po moju majku, a meni je rekao da i ja pođem sa njim da se malo provozam. Međutim, skrenuo je sa puta i počeo je da me pipka. Pitala ga sa: „Šta to radiš, ostavi me na miru, kazaću te majci!”, na šta mi je odbrusio da ćutim, budem poslušna ili ću videti šta će me snaći. Skinuo me je i uzeo mi je nevinost, u autu. Potom mi je zapretio: „Budeš li ikome išta rekla, nećeš se dobro provesti.“ Posle smo otišli po majku, vratili se kući, a on se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Bila sam u šoku i strahu šta mi je uradio ujak koga sam volela. Plakala sam u sebi noću, da niko ne primeti – ispričala je I. N.

S obzirom na uzrast nesrećne devojčice I. N., njen ujak A. N. se tereti za obljubu deteta, za ono što se dogodilo prošle godine, a za ovaj poslednji čin, pošto je napunila godine kada pred zakonom ima tretman mlađe maloletnice, za silovanje. Po našem zakonu, A. N. preti 15 godina zatvora ukoliko se dokaže ovo krivično delo.

Kako sama kaže, sledeće napastvovanje dogodilo se samo dva dana kasnije, kada je krenula u školu. I tako je živela pola godine.

Pre nekoliko dana sam mu rekla da me ostavi na miru i da mislim da sam trudna, na šta je odgovorio: „Baš me briga!”, te me je opet silovao. Poslednji put me je silovao u ponedeljak i ja više nisam mogla to da trpim. Morala sam nekome da se požalim. Sve ovo sam rekla i u policiji, dok je moj ujak sedeo spuštene glave – ispričala je devojčica.

I. N. će danas u trećem mesecu trudnoće abortirati dete koje joj je ujak napravio. Sa njom će biti majka. Kada se oporavi, biće saslušana u Tužilaštvu.

Izvor: Alo
Foto: Twitter/Prijedor24com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter