Izvor: Kurir.rs
18.08.2023 u 16:28
0

„ZAKLAĆU TE, UPROPASTIĆU I TVOJU MAJKU“: Srpska Tiktokerka dobila JEZIVE PRETNJE od supruga

Srpska TikTokerka objavila je na ovoj društvenoj platformi privatnu prepisku sa svojim suprugom od kojeg je dobila užasavajuće pretnje, a u kojima je javno apelovala na njega da je ostavi da živi u miru.

Nakon stravičnih reči, njenim mukama nije došao kraj, već je ispred zgrade zatekla uništen auto.

– Ja te sad čekam ispred kuće, upropastiću ili tebe ili tvoju majku, ko god se bude pojavio. Ili nećete ući u kuću. Sad idem ispred tvoje kuće i čekam te. Sad ću da te upropastim.

– U redu. policija će biti pozvana. Nadam se da ćeš izgubiti starateljstvo jer ga ne zaslužuješ i da ćeš biti strpan u zatvor jer ne zaslužuješ ni slobodu.

– Dobijaćete batine, nestaćete iz kraja, moraćete da se selite. Videćemo da li će ti se to isplaitit. Ja ću da budem u zatvoru, a tebe će da tuku svaki dan kada te budu videli. I tvoja majka i ti i svaki vid tvoje imovine će nestati. Ja u 9 izlazim i kunem ti se i sve odlažem, sad dolazim ispred tovje zgrade i čekam te. Čekam te da te razbijem. zagorčaću ti se u život i i tebi i tvojoj familiji. Da vas zakoljem, da vas nema.

Nakon toga, devojka je objavila video u kome se vidi njen automobil koji je ceo izgreban, nakon čega mu je javno uputila apel da je ostavi na miru.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter