Izvor: Novosti
16.06.2022 u 08:21
0

STRAVIČNA NESREĆA U MELENCIMA! Devojka poginula, povređeno više osoba

Jedna mlađa devojka poginula je, dok je više osoba povređeno u stravičnoj nesreći koja se noćas dogodila u Melencima, navodi 192.rs.

STRADALA JE U STRAVIČNOJ NESREĆI: Oglasio se suprug pokojne Verke Nikić i otkrio potresne detalje! (FOTO)

Kako se navodi, prema prvim informacijama vozač je bio pijan i velikom brzinom udario je u automobil koji je stajao na semaforu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Saobraćaj je zbog nesreće bio obustavljen. 

Srbi sve češće sedaju u automobil pod dejstvom alkohola i narkotika, ne mareći za posledice. U tome prednjače pre svega mladi ljudi.  

Stručnjaci objašnjavaju da se svako pijanstvo „veće” od dva promila smatra stanjem potpune alkoholisanosti, a upravljanje vozilom u tom stanju – nasilničkom vožnjom. 

Takvi vozači su tokom 2019. godine u Srbiji izazvali nesreće u kojima je jedanaestoro ljudi izgubilo život, a tokom 2016. godine poginule su čak 24 osobe usled saobraćajnih nesreća koje su izazvali vozači sa preko dva promila alkohola u krvi. U 2017. godini broj poginulih u takvim slučajevima jeste 18, a u 2018. godini šest.

Nesreće sa fatalnim ishodima zabeležene su i sa manjim količinama alkohola. 

Stručnjaci za bezbednost saobraćaja upozoravaju da je sa tri promila čovek u stanju sličnom onom pri totalnoj anesteziji, dakle bez svesti, dok sa četiri i više promila dolazi do prestanka disanja i smrti. 

Zakon o bezbednosti saobraćaja zabranjuje i male količine alkohola.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter