Izvor: kurir.rs
19.09.2020 u 10:39
0

STRAVIČNO U KIKINDI: Dva dečaka tukli trećeg pa hteli da ga bace sa sprata nedovršene zgrade

 Jedna majka iz Kikinde prijavila je dežurnim službama šokantan slučaj vršnjačkog nasilja za koji tvrdi da se desio u Kikindi, u Ulici Vojina Zirojevića kod Crkve Svetog Kozme i Damjana, kada su dva dečaka od 11 i 13 godina, kako ona kaže, napala njenog sina od 11 godina i iživljavali se nad njim.

Navodno dva dečaka su oborila njenog sina sa bicikla a zatim se kako kaže iživljavali nad njim – prskali ga vodom, vezali mu ruke, noge, tukli ga i udarali a potom pokušali da ga bace sa sprata nedovršene zgrade?!

SVE O SPORTU

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: LEJKERSI BRUTALNO TUKLI DENVER ZA 1-0

POVRATAK SERIJE A NA VELIKA VRATA: Juventus gubi ulogu favorita

BOJIĆ DONEO POBEDU VOJVODINI

SPEKTAKL U SMEDEREVU SUPERLIGE SRBIJE U BOKSU: Ko će na tron?

Policija je odmah reagovala i dečaci su identifikovani. Reč je o dva brata od 11 godina i 13 godina koji će zasad biti upozoreni jer su krivično neodgovorni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter