Izvor: Kurir
28.05.2024 u 12:27
0

SUĐENJE DIJANI HRKALOVIĆ ODLOŽENO: A evo i zbog čega!

Suđenje bivšoj državnoj sekretarki u MUP-u Srbije Dijani Hrkalović, koja je optužena za trgovinu uticajem danas je odloženo suđenje u Specijalnom sudu u Beogradu zbog nedolaska njenog advokata Vladimira Đukanovića.

Naime, Đukanović je jutros obavestio beogradski sud da je zbog službenih obaveza sprečen da prisustvuje ročištu i zamolio da se suđenje odloži.

Nakon toga je konstatovano da još jedan advokat nije pristupio današnjem suđenju, pa je sudsko veće odlučilo da se glavni pretres odloži.

Sledeće suđenje, zakazano je za 5. jul, kada je planirano da se puste snimci koji su dobijeni tajnim nadzorom ubijenog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, kao i pokojnog Dragoslava Miloradovića. Ta operativna obrada zvala se „Magusta“.

Inače, pred Specijalnim sudom u Beogradu osim Hrkalovićevoj sudi se i nekadašnjem prvom čoveku novosadske policije Miloradu Šušnjiću kao i Dejanu Milenkoviću, bivšem načelniku Službe za specijalne istražne metode.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter