Izvor: HAPPBSC
26.02.2024 u 18:52
1

SVAĐA U KAFIĆU, KAMERE RANIJI SUKOB: Policija ispituje šta se krije iza ubistva MMA borca, a evo šta dosad znamo u brutalnom ubadanju mladića na Dorćolu

„Sve se dešavalo nedaleko od obezbeđenja koje nije ništa učinilo kako bi sprečilo sukob. Mladić je neko vreme ležao krvav na trotoaru, a niko nije ni pozvao Hitnu pomoć. Te večeri je dosta ljudi bilo u lokalu i dosta njih je videlo napad koji se dogodio. Postavlja se pitanje kako dosad nisu uhapšeni napadači“, kaže izvor našeg portala.

Kako dodaje i pored svega što se dogodilo, žurka u lokalu je navodno nastavljena.

STRAVIČNO! DEVOJKA GA UGRIZLA NA BOLNO MESTO: Devojka ima stravične povrede, osumnjičenog PRIVELA policija

„Mladiću niko nije pomogao, čak ni obezbeđenje koje je sve videlo, od trenutka kada je krenuo sukob“, dodaje izvor.

Motiv zločina nije poznat niti da li je eventualno Savić poznavao napadača, a ubijeni MMA borac je pre samo tri meseca bronzanu medalju sa Svetskog prvenstva u MMA, čime je napravio najveći uspeh ovog sporta za Srbiju.

„Ispituje se da li je eventualno reč o nekom ranijem sukobu“, dodaje izvor.

O zločinu se nije oglasila policija, a prema nezvaničnim informacijama pojedinih medija, napadači na Stefana su identifikovani.

Ono što je izvesno jeste da je deo gde se dogodio zločin pokriven kamerama.

„Prema nezvaničnim informacijama, napadač i žrtva su bili u istom lokalu, pa se postavlja pitanje da li je policija izuzela kamera sa video-nadzora koji bi da otkriju ko je ranio mladića. Takođe, u delu gde se dogodio sukob nalaze se firme i lokali, praktično sve je pokriveno kamerama. Postavlja se pitanje kako je moguće da ubica još uvek nije uhvaćen“, kaže izvor.

Ubadanje na Terazijama

Iste večeri kada je Stefan izboden nasmrt, na Terazijama u automobilu zatečen je mladić Stefan M. (32) koji je bio ranjen. Iako se smatralo da je reč o odvojenim slučajevima, trener ubijenog Savića otkrio je nove detalje.

Trener ubijenog mladića otkrio je juče novinarima na mestu zločina na Dorćolu, gde je bilo paljenje sveća stradalog MMA borcu, kako je Stefan M. zadobio teške telesne povrede.

„Video je da ga ubadaju. On je istrčao iz kola da mu pomogne. Napadači su se vratili i počeli da ga ubadaju. On je sada dobro, mi ćemo uraditi da mu pomognemo, sve ćemo učiniti da pomognemo jer je on junak“, istakao je trener ubijenog Stefana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SVAĐA U KAFIĆU, KAMERE RANIJI SUKOB: Policija ispituje šta se krije iza ubistva MMA borca, a evo šta dosad znamo u brutalnom ubadanju mladića na Dorćolu”

  1. You really make it seem so easy with your presentation but I
    to find this topic to be actually one thing that I think I might by no means understand.
    It kind of feels too complicated and very extensive for me.
    I’m taking a look ahead to your next put up, I will try
    to get the grasp of it!

    Also visit my blog post :: fitspresso

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter