Izvor: Telegraf
18.07.2022 u 21:29
0

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRUŠEVCA: Auto prešao u suprotnu traku, troje povređeno

Na ulazu u Kukljin, iz pravca Jasike, kod Kruševca, jutros oko 7.50 došlo je do teže saobraćajne nezgode, u kojoj su povređene tri osobe. Prema nezvaničnim informacijama, svi povređeni imaju lakši stepen povreda, navodi Radio televizija Kruševac.

Oni su vozilima Hitne pomoći dovezeni u Opštu bolnicu Kruševac na medicinsku opservaciju i kompletnu dijagnostiku. U nezgodi su učestvovala dva putnička vozila koja su se kretala iz suprotnih smerova.

SAOBRAĆAJKA NA BRANKOVOM MOSTU: Vozač automobila udario u ogradu mosta (VIDEO)

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako se nezvanično saznaje, vozač BMW-a je, iz za sada nepoznatih razloga, u jednom trenutku prešao na levu stranu kolovoza i izazvao direktan čeoni sudar za automobilom „reno laguna“, koji je dolazio iz pravca Jasike. Svo troje povređenih su iz vozila „reno laguna“.

Uviđaj lica mesta obavili su pripadnici kruševačke Saobraćajne policije, a zbog ove nezgode saobraćaj na ovoj deonici bio je u prekidu do 9 sati i 10 minuta.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter