Izvor: TELEGRAF
22.10.2023 u 08:09
0

TINEJDŽER IZ SRBIJE UHAPŠEN U NEMAČKOJ: Krio se u smeću, počinio teško krivično delo

Tinejdžer (17) iz Srbije uhapšen je na auto-putu kod Parsberga, u Nemačkoj, zbog sumnje da je BMW-om švercovao petoro turskih državljana.

Kada je policija juče oko 15 sati primetila njegovo vozilo srpskih registracija, on je dao gas i pobegao. Tada je počela policijska potera.

– Službenici su mu dali znak da se zaustavi, ali je on produžio. Preticao je u punoj brzini i time ugrozio ostale učesnike u saobraćaju, kao i petoro turskih državljana, koji su bili u automobilu, uključujući i dvogodišnje dete – navodi izvor nemačkih medija.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA KARABURMI: Auto proleteo na crveno i zakucao se u autobus

Kako dodaje, tinejdžer se automobilom kasnije isključio sa auto-puta kod odmorišta „Jura-Ost“ i parkirao ga između kamiona.

– Najpre je bežao peške, a onda se sakrio u kontejneru sa smećem. Tada je uhapšen i odveden u popravni dom. Sumnja se da je vozio i bez dozvole – objašnjava sagovornik nemačkih medija.

Porodica iz Turske podnela je zahtev za azil.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter