Izvor: Kurir.rs
15.10.2023 u 14:50
0

VRAĆALI SE SA SVADBE, PA UDARILI U DRVO: Tinejdžerka (18) iz Bogatića bez dozvole vozila tatu u BMW

Muškarac R. P. (48) iz okoline Bogatića poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je njegova ćerka D. P. (18) bez vozačke dozvole upravljala vozilom „BMW 3“ nakon što su se vraćali sa svadbe.

BOGATIĆ ZAVIJEN U CRNO, ĆERKA U KOMI, OTAC NASTRADAO: Devojka (18) vozila BMW bez dozvole, otac bio na mestu suvozača

Nezgoda se, podsetimo, dogodila oko tri sata ujutru na putu Bogatić – Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta i udario u drvo.

– Njih dvoje su bili na veselju, tačnije na jednoj svadbi u Bogatoiću i navodno, R. P. je malo više popio pa je dao svojoj ćerki da vozi nazad do kuće jer je deonica od restorana do njihove porodične kuće mala – kažu komšije sela kod Bogatića i dodaju:

– To navodno nije prvi put da devojka vozi, i poginuli je imao poverenja u nju zato joj je i dao volan u ruke, iako nema papir za to. Verovatno je malo brže ušla u krivinu i izgubila je kontrolu nad vozilom i sletela s puta i direktno se zakucala u drvo. Auto je od siline udarca na prednjem delu potpuno smrskan.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter