Izvor:
10.12.2016 u 21:17
0

Tragedija kod Tošinog bunara: Muškarac se bacio pod voz!

Putnički voz koji saobraća na relaciji Beograd-Novi Sad usmrtio je danas muškarca starog oko 40 godina kod stajališta Tošin bunar.

Kako Kurir prenosi, muškarac je stajao kod tunela i kada je voz naišao, bacio se pod njega, tako da mašinovođa nije stigao da reaguje.

Čuvar stajališta Tošin bunar Slobodan Milošević je objasnio da je muškarac stajao kod tunela i da nikakve znake zbunjenosti nije pokazivao.

U jednom momentu je prolazio Beovoz i on je samo skočio – ispričao je Milošević. Prve informacije su bile da je voz usmrtio mlađu žensku osobu, ali je iz Hitne pomoći za Kurir potvrđeno da se zapravo radi o muškarcu.

Happytv.rs
Foto: Pritnksin/Google Maps

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter