Izvor:
14.05.2017 u 21:12
0

TUGA U NOVOM SADU: Bračni par – penzioneri otišli u smrt skokom sa šestog sprata!

Dve starije osobe pronađene su jutros mrtve na Rumenačkom putu kod ulaska u Novi Sad.

Skokom iz stana na šestom spratu zgrade na Rumenačkom putu 21, danas oko 10.30 časova, život su prekratili supružnici, penzioneri, čiji identitet još uvek nije poznat. Hitna pomoć je, kako saznajemo, izašla na lice mesta, ali mogla je samo da konstatuje smrt ovih dede i bake, a policija je izvršila uviđaj.


Prva se, kako se pretpostavlja, sa balkona stana u kojem su stanovali, bacila starica, a za njom je u smrt otišao i njen suprug.

Bračni par, stariji od sedamdeset godina je, kako saznajemo od komšija, koji i dalje ne mogu da veruju šta se dogodilo u njihovoj zgradi, živeo u podstanarskom stanu, jer zgrada u neposrednoj blizini, u kojoj su imali svoj stan, nije imala lift, a starica je bila teško pokretna. Deda se, kako kažu komšije, nedavno lečio od srčanog udara.

– Koliko mi je poznato, imali su dece, a i nisu bili lošeg materijalnog stanja, jer su radili u Nemačkoj – priča jedna od komšinica. – Mislim da će tajnu, zašto su se odlučili na to da zajedno odu u smrt, odneti sa sobom u grob.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter