Izvor:
14.05.2017 u 21:51
0

Težak udes u Mađarskoj: U SUDARU VIŠE VOZILA NASTRADAO SRPSKI DRŽAVLJANIN!

Jedan turistički autobus sa srpskim registarskim oznakama učestvovao je u saobraćajnoj nesreći na auto-putu M-0 na periferiji Budimpešte.

U udesu srpskog autobusa u Mađarskoj poginuo je vozač, a 16 putnika je povređeno, izjavio je za Tanjug srpski ambasador u Budimpešti Rade Drobac.

Prema njegovim rečima, radilo se o autobusu prevoznika "Eurolines" na liniji od Rekovca do Austrije. Nesreća se dogodila oko 12 sati i u tom trenutku u autobusu je bilo 25 putnika.

Drobac je rekao da telo vozača još nije izvučeno iz vozila. Od povređenih 16 putnika, dvoje je ima teže povrede. Svi su smešteni u mađarske zdravstvene ustanove.

Službenici srpske ambasade u Budimpešti nalaze se na licu mesta, istakao je Drobac.

Povređeni putnici zbrinuti su u budimpeštanskim zdravstvenim ustanovama, prenosi RTS.

Preostalih devet putnika nije imalo ozbiljnije povrede u udesu i nalaze se na obližnjoj benzinskoj stanici.

Autobus beogradskih registarskih oznaka krenuo je rano jutros iz sela kod Paraćina za Austriju sa 25 putnika i dva vozača. Drugi vozač nije povređen.

tanjug.rs
Foto: mađarska policija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter