Izvor:
18.07.2017 u 22:45
0

TUGA U SELU TORAK KOD ŽITIŠTA: Sahranjeni tragično nastradali Marinel Vukovan (49) i Marina Petkuć (20)!

Marinel Vukovan (49), koji je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Temerina, sahranjen je utorak u Malom Toraku… U drugom kraju sela, koji je poznatiji kao Veliki Torak u ponedeljak je sahranjena Marina Petkuć (20), studentkinja poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, koja je tragično nastradala u istoj saobraćajnoj nesreći

Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je "mazda" kojom je upravljao Vukovan, i u kojoj se nalazio njegov sin (17) prilikom preticanja u velikoj brzini udario u levu stranu "pežoa" ispred sebe, u kojem su bile Klementina Virag i njena kuma i najbolja drugarica Marina Petkuć.

Od siline udara, vozači su izgubili kontrolu nad vozilima i sleteli s puta i nekoliko puta se prevrnuli.
Marinelova majka Viorika, nije želela nikakav kontakt sa predstavnicima medija, samo je bolno odmahnula rukom.

Na Marinelovu sahranu došla je i njegova supruga Drena, poreklom iz Bosne, koja je poslednjih šest meseci boravila u Nemačkoj, pošto sa pokojnim mužem nije nila u dobrim odnosima.

Na drugom kraju sela, preminulu Marinu na večni počinak ispratili su članovi porodice i prijatelji iz Velikog Torka, Zrenjanina i kolege sa fakulteta u Novom Sadu, a sahranjena je pored oca Milorada.

izvor/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter