Izvor: Tanjug
16.07.2022 u 19:22
0

TURISTA IZ SRBIJE PREMINUO U ALBANIJI Sumnja se da je uzrok smrti srčani udar!

Turista iz Srbije preminuo je na strmim planinskim vrhovima nedaleko od sela Valjbona na severu Albanije, a grupa u kojoj je bio ostala je zarobljena na nepristupačnom terenu, saopštila je policija.

Kako se navodi, sumnja se da je turista, čiji su inicijali G.S. preminuo od srčanog udara, prenosi albanski ABC Njuz.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U saopštenju policije se navodi da se javio srpski turista koji je rekao da je na mestu zvanom „Vrh otvorenih klisura“ Valjbona preminuo G.S. dok je sa grupom turista istraživao područje.

Na mesto događaja upućeni su pripadnici službe Policijske stanice iz grada Tropoja, zajedno sa medicinskom ekipom.

MUP ĆE PREDUZETI ZAKONSKE MERE Maloletnik (16) bez dozvole, drogiran i u neregistrovanom automobilu proleteo kroz crveno!

Sletanje helikoptera na mesto na kojem su turisti ostali zarobljeni je nemoguće zbog nepristupačnosti terena, pa su spasioci morali da ih izvlače.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter