Izvor:
07.11.2016 u 02:15
0

U sred bela dana na Vidikovcu: Trojica mladića sa kapuljačama pucala pored pijace, ranjen muškarac

Meci su fijukali u nedelju usred bela dana u Beogradu. U pucnjavi koja se dogodila oko podneva u najprometnijoj ulici u naselju Vidikovac, ranjen je Nenad M. (38) u koga je pucao nepoznati revolveraš. Drama se odigrala na parkingu u Ulici patrijarha Joanikija 32b, naočigled mnogobrojnih prolaznika, i samo pukom srećom niko od njih nije stradao.

Napadač je najverovatnije Nenada hteo samo da "opomene", pa ga je, pucajući mu u noge, ranio u butinu. Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", Milanović je odranije poznat policiji i ima "debeo" dosije. Posle incidenta prebačen je na reanimaciju Urgentnog centra. Prema rečima očevidaca, trojica muškaraca, maskirana i s kapuljačama na glavama, čekala su u zasedi Milanovića.

Začuli su se pucnji, a u sledećem trenutku i zapomaganje i jaukanje žrtve, koja se držala za nogu – kaže jedan od stanovnika ove ulice. – Bili smo prestravljeni, jer mnogo male dece je bilo na trotoarima. Ljudi su iskoristili dan za porodičnu šetnju po kraju, a mnogo njih je krenulo i na obližnju pijacu. Odmah su se svi razbežali.

Kako su nam rekli stanovnici Vidikovca, ovakvi slučajevi sve su učestaliji u ovom delu grada. Neki od njih strahuju da će se i ubuduće incidenti dešavati i kažu da se plaše da ne bude smrtnih ishoda.

– Čujemo svake večeri s prozora turiranje, jer voze besne automobile – ogorčena je Ljubica N. – Mladi su, ne znam zašto to rade. Ali danas da pucaju u nekoga, pa to je gore nego na filmovima.

Ubrzo su na mesto incidenta stigle ekipa Hitne pomoći i policija. Policija traga za napadačima.

Oovo nije prvi put da Vidikovac dospeva na stupce crne hronike. Mladići M. V. (26) i K. V. (26) upucani su u julu prošle godine u parkiću na Vidikovačkom vencu. I tada je pored mesta incidenta bilo mnogo prolaznika, među kojima i dece.

Novosti.rs
Foto: I. Marinković

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter