Izvor: kurir.rs
27.08.2020 u 11:07
0

UBISTVO KOD KNIĆA: Muškarac IZBODEN usred noći zbog LJUBAVNOG TROUGLA?!

MUP je saopštio da je u Кragujevcu uhapšen D. B. (55) iz Кragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

SAZNAJTE I OVO

NOĆ ZA NAMA: Muškarac uboden nožem!

UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA: Ubio i svoje dve ćerke!

– Sumnja se da je on noćas došao u porodičnu kuću pedesetdvogodišnjeg muškarca u okolini Кnića i da mu je, nakon svađe i tuče, nožem zadao više uboda u glavu i telo. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta – navodi se u saopštenju MUP.

Kako se nezvanično saznaje, D. B došao je kod Z. T, počeli su da se svađaju, pa je D. B. potegao je nož i ubadao Z. T. po gornjem delu tela i glavi.

Navodno, D. B. je ranije bio u vezi s nevenčanom suprugom Z. T, međutim, nije uvtrđeno da li je to razlog sukoba ili nešto drugo.

Istraga je u toku, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Кragujevcu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter