Izvor: Blic
11.03.2022 u 16:32
0

UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ Produžen pritvor Goranu Džoniću i njegovom sinu, podizanje OPTUŽNICE najkasnije do 11. aprila

Apelacioni sud produžio pritvor za još mesec dana Goranu Džonicu, prvoosumnjičenom za ubistvo tročlane porodice Ðokić i njegovom sinu Stefanu Džoniću, koji je pritvoren u oktobru zbog sumnje da je bio saizvršilac u zločinu.

Pritvor obojici može trajati najduže do 11. aprila, do kada se očekuje podizanje optužnice.

„Rešenjem Apelacionog suda u Nišu produžen je pritvor protiv G. Dž. i S. Dž., osumnjičenih za krivično delo teško ubistvo iz člana 114.st.1. taccka 11. u vezi cl. 33. I cl. 35. KZ, za još jedan mesec, iz razloga predviđenih čl. 211. st. 1. tač. 4. ZKP, tako da pritvor protiv osumnjičenih po tom rešenju može trajati najduže do 11.04.2022. godine – potvrđeno je „Blicu“ u Apelacionom sudu u Nišu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iz pritvora su do sada pušteni Aleksandar i Konstantin Milošević, poznatiji kao braća Jojke, jer u dosadašnjoj istrazi nije bilo dokaza da su povezani sa zločinom, a nakon njih i Milan Džonić, jedan od dvojice sinova Gorana Džonica.

Advokat Filip Domazet, juče je podneo predlog za ukidanje pritvora Stefanu Džoniću nakon što su rezultati veštačenja pokazali da nema ničega što ga povezuje sa ovim krivičnim delom, a, da podsetimo, kobne noći je, kao i njegov brat bio na radnom mestu što su potvrdili svedoci. Međutim, još nisu dugo stigli rezultati grafološkog veštačenja, pa se smatra da je to razlog produženja pritvora Stefanu.

„Očekujem da u toku sledeće nedelje pristignu rezultati grafološkog veštačenja nakon čega ću ponoviti zahtev za puštanje iz pritvora jer nema nikakvog osnova da moj branjenik bude još uvek u pritvoru“, rekao je advokat Domazet.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter