Izvor: BSC HAPPY/KURIR.RS
28.06.2023 u 11:44
0

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Francuski policajac pucao na tinejdžera, usledio haos na ulicama

Francuska televizija TF1 objavila je snimak na kojem se vidi kako policajac u Nanteru, zapadnom predgrađu Pariza, iz neposredne blizine puca u tinejdžera koji je zaustavljen u automobilu zbog saobraćajnog prekršaja.

Snimak prikazuje i slupano vozilo 17-godišnjeg dostavljača hrane Naela M. Zbog njegovog ubistva u Parizu su tokom cele noći trajali sukobi građana i policije.

Zapaljeni su automobili, kante za smeće, zgrada lokalne osnovne škole, a hitne službe građani su gađali pirotehničkim sredstvima. Takođe, postavljene su i barikade i ometani vatrogasci dok su gasili vatru.

BITKA ZA PARIZ: Stotine hiljada protiv 13.000 policajaca!

Nael M. (17) ubijen je nakon što su ga policajci zaustavili u saobraćaju. Mladi dostavljač je upucan nakon prepirke sa policijom, koja je tvrdila da se tinejdžer „zaleteo“ kolima na njih. Policajac koji je upucao tinejdžera je u pritvoru, a ministar unutrašnjih poslova Žeral Darmanen apelovao je na smirivanje situacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter