Izvor: Kurir.rs
28.06.2023 u 14:39
0

(UŽIVO) SUĐENJE BELIVUKOVOM KLANU: Optuženi iznose primedbe na iskaze trojice bivših saradnika Hrvatina, Lalića i Spasojevića

Optuženi Marko Miljković juče je najavio da će danas zatražiti i da se svedocima saradnicima oduzmu statusi koje su dobili i odbije da služe zatvorske kazne koje su dogovorili.

Suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koja je optužena za sedam ubistava, silovanje, trgovinu drogom i oružjem nastavlja se danas pred Specijalnim sudom u Beogradu.

(UŽIVO) SUĐENJE KLANU BELIVUKA: Janković: Dao si različite iskaze, ko je odustao? Veljko ili ti?

14.00 – Optuženi dovedeni u sud

Optuženi koji su u pritvoru uz zvuke sirena i u pratnji policije prabačeni su u zgradu u Ustaničkoj ulici.

Pred sudskim većem bi danas trebalo da optuženi nastave da iznose iznose primedbe na iskaze trojice bivših pripadnika grupe Bojana Hrvatina, Srđana Lalića i Nikole Spasojevića, koji su u međuvremenu postali svedoci saradnici.

Pre Miljkovića, izlaganje bi trebalo da nastavi optuženi Nemanja Đurić, zatim da ono što je govorio dopuni Aleksa Stošić, kao i da primedbe iznese vlasnik kuće u Ritopeku, Vlade Draganić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter