Izvor: Tanjug
28.06.2023 u 22:19
0

PRETRESAN I NATERAN DA SKINE MAJICU SA PATRIOTSKOM PORUKOM: KOSOVSKA POLICIJA zaustavila sina PREDSEDNIKA VUČIĆA

Kosovska policija zaustavila je danas i pretresala automobil u kojem se nalazio sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, koji je boravio na KiM na skupu održanom u Gračanici povodom Vidovdana.

On je zaustavljen na izlazu sa auto-puta, u selu Trude, prenosi Koha ditore, dok TV Dukađini navodi da je kosovska policija sina predsednika Srbije naterala da skine majicu sa natpisom „predaja nije opcija“ jer su ocenili da je reč o provokativnim porukama.

Koha navodi da je sin predsednika Srbije zaustavljen u trenutku kada je išao na liturgiju u manastir Gračanica.

SRBIJA JE NA OVO ČEKALA 3 DECENIJE, POLUVEKOVNI SAN JE POSTAO STVARNOST: PREDSEDNIK VUČIĆ na otvaranju POSLEDNJE DEONICE OBILAZNICE OKO BEOGRADA – Ekipe HAPPY TV su ispratile ISTORIJSKI DOGAĐAJ (FOTO, VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su tzv. kosovski policajci automobil u kome je bio njegov sin tri puta zaustavljali i pretresali. ž

Čestitam Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kurti nije tako hrabar kada je u mom društvu, ali jeste kada pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci. Samo nek nastavi. Predaja nije opcija, za to bi se neki uplašili – rekao je Vučić.

On je dodao da će jednog dana napisati knjigu, da dobro pamti sve stvari, posebno one koje se tiču KiM.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Današnji sultan sedi u VAŠINGTONU, ne u ANKARI“

– Biće ljudima zanimljivo – rekao je on i dodao da je parola „predaja nije opcija“ za ceo život.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter