Izvor: happy
26.01.2024 u 16:48
0

UHAPŠEN JOŠ JEDAN SRBIN SA POTERNICE: Zaustavljen je u Zvorniku, evo šta ga je ODALO

Tridesettrogodišnjak je, policajcima dao lični dokument sa izmenjenim identitetom, izdat u Sloveniji

Stefan M. (33) iz Srbije, za kojim je Interpol Beograd raspisao crvenu difuznu poternicu, uhapšen je na području Zvornika, te je utvrđeno da ima lažni identitet, kao i da je krio materiju za koju se sumnja da je kokain, potvrdili su izvori „Nezavisnih novina“.

Uhapsili su ga sinoć oko 22.10 pripadnici Policijske uprave Zvornik, a kako je uz inicijale saopšteno, poternica za njim je raspisana zbog krivičnog dela iz oblasti zloupotrebe droga.

– Policajci su, postupajući po saznanjima da se na području Zvornika nalazi lice za kojim je raspisana međunarodna poternica, u mestu Karakaj zaustavili i kontrolisali „pežo“ i osobe koje su unutra bile – naveli su iz policije.

Tridesettrogodišnjak je, policajcima dao lični dokument sa izmenjenim identitetom, izdat u Sloveniji.

– Naknadnim provjerama je utvrđeno da se zapravo radi o S.M., za kojim je raspisana međunarodna crvena poternica – saopštili su iz Policijske uprave Zvornik.

Tokom daljeg pregleda vozila i lica, kod tridesettrogodišnjaka je pronađena i oduzeta PVC kesica sa prahom koji asocira na kokain.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter