Izvor: TANJUG
19.10.2022 u 16:54
0

UHAPŠEN MUŠKARAC (47) U RAKOVICI: Krio kokain u auto dizni i spravi za vežbanje!

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Ivana M. (47) zbog sumnje da je u vozilu i u jednoj teretani u Rakovici, neovlašćeno radi dalje prodaje u junu držao 20,17 grama kokaina i pištolj sa 15 komada municije, kao i jer je radi upotrebe nabavio lažna slovenačka dokumenta.

Optužnicom mu se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, mnedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet vatrenog oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje isprave u produženom trajanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Optužnica je predata Višem sudu u Beograu na odluku o potvrđivanju.

Tužilaštvo je predložilo da se okrivljenom produži pritvor.

Sumnja se da je okrivljeni 10. juna ove godine u vozilu “mercedes”, držao diznu za automobile u čijoj se šupljini nalazilo sedam pvc kesica sa 5,54 grama kokaina, dok je pištolj marke “Crvena zastava 999-Škorpion“ sa 15 metaka, sa kojeg je uklonjen serijski broj, krio u prepravljenom delu vozila iza intrument table.

UHAPŠEN MUŠKARAC U BARIČU: MUP pronašao laboratoriju droge!

U stanu koji Ivan M. Koristi pronađena je veća količina novca i lažna lična karta i vozačka dozvola Republike Slovenije.

U teretani u Rakovici, sakrivene u spravi za vežbanje – fokuseru, policijski službenici su pronašli još 14,63 grama kokaina.

Kako Tanjug saznaje osumnjiceni je vlasnik i direktor firme doo „Trejding“ sa mesecnom platom od 40-50.000 dinara.

Ivan M. je u maju, po optužnici Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, prvostepenom presudom osuđen zbog krivičnih dela pranje novca i zloupotreba poverenja u obavljanju privredne delatnosti u saizvršilaštvu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter