Izvor: TANJUG
02.07.2022 u 14:11
0

UHAPŠEN MUŠKARAC (51) U SMEDEREVU: Ukrao kuriru kovertu sa 200.000 dinara

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Bojnik Policijske uprave u Leskovcu i Osnovnim javnim tužilaštvima u Smederevu i Bojniku, efikasnim radom rasvetlili su krađu novca iz vozila kurirske službe i uhapsili G. I. (51) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Sumnja se da je on 30. juna u Smederevu, koristeći nepažnju vozača jedne kurirske službe, iz vozila za dostavu robe ukrao kovertu sa 196.500 dinara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MUP PODNOSI PRIJAVU: Muškarac (41) osumnjičen za krađu 108 kubnih metara drveta, šteta preko 4 miliona dinara

Policijski službenici Policijske uprave u Smederevu su ga, intenzivnim operativnim radom, uz pomoć kolega iz Policijske uprave u Leskovcu,

identifikovali i uhapsili, a kod njega je pronađeno 300 evra i 140.000 dinara koji, kako se sumnja, potiču iz ove krađe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter