Izvor: Tanjug
03.06.2022 u 18:34
0

Uhapšen republički tržišni inspektor zbog sumnje da je primio mito, prijave za još dvojicu muškaraca zbog davanje mita i posredovanja!

Republički tržišni inspektor Odeljenja tržišne inspekcije u Leskovcu P. S. (61) uhapšen je zbog sumnje da je primio mito, kao i Lj. D. (59), odgovorno lice SUR „Zeka“ iz Leskovca, koji je osumnjičen za primanje mita u pomaganju, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca, odgovornog lica TR „Milan SMJ“ iz okoline Leskovca biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo davanje mita.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sumnja se da je P. S., u dva navrata, od četrdesetsedmogodišnjaka u čijoj radnji je, u martu ove godine, prilikom kontrole uočio nepravilnosti, tražio ukupno 17.130 dinara kako protiv njega ne bi pokrenuo prekršajni postupak, dok je novac po njegovim instrukcijama, kako se sumnja, preuzeo Lj. D. i predao ih P. S.

Od osumnjičenog P. S. oduzet je novac koji je kod njega pronađen prilikom hapšenja.

POLICIJA UHAPSILA MALOLETNIKA: Izbo mladića (19) nožem, pronađena i marihuana

P. S. i Lj. D. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Akciju hapšenja su izveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter