Izvor: KURIR.RS
24.09.2023 u 09:10
1

UHAPŠEN UBICA IZ SMEDEREVA: Živka izbo nožem više od 70 puta

Ubica Živka I. koji je ubijen sa više od 70 uboda nožem u Smederevu zbog novca od prodaje kuće uhapšen je u inostranstvu.

UBICA IZ SMEDEREVA POBEGAO IZ SRBIJE! Iskasapio vlasnika lokala, pa nestao: Za njim će biti raspisana potraga

Podsetimo, pripadnici MUP u Smederevu identifikovali su N. K. (44) iz tog grada koji se sumnjiči da je 21. septembra ubio vlasnika lokala Ž. I. Policija je ranije došla do saznanja da je napustio Srbiju i za njim je bila raspisana potraga.

Telo Ž. I. sa ubodnim ranama i prerezanim vratom pronašao je njegov rođak, kojem se prethodno nije javljao na telefon, a kao prvi osumnjičeni odmah je bio dugogodišnji cimer ubijenog, ali je on posle ispitivanja pušten iz policijske stanice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UHAPŠEN UBICA IZ SMEDEREVA: Živka izbo nožem više od 70 puta”

  1. Ala ih hvata gospodin iz Kruševca sa svojim saradnicima , svaka čast . Od kako je on došao u Policiju nema ne uhvaćenih kriminalaca za razliku od ranije .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter