Izvor: Tanjug
10.06.2022 u 22:28
0

UHAPŠEN ZBOG PRETNJI BOMBAMA Saradnjom MUP Srbije i Interpola uhapšen je K. B. iz Gambije, radi se na pronalaženju njegovog pomagača!

Ministarstvo unutrašnjih poslova obavestio je Interpol Gambije da su izvršene provere u vezi sa brojem telefona i IP adresom povezanih sa mejl adresama sa kojih su upućene pretnje o postavljenim eksplozivnim napravama na teritoriji Republike Srbije i da je tom prilikom u Gambiji uhapšen K.B. iz Gambije koji je priznao da je slao preteće poruke Republici Srbiji sa svoje mejl adrese, saopšteno je iz MUP-a.

Kako se osnovano sumnja u tome je imao pomoć jednog studenta iz Poljske, a u narednom periodu Ministarstvo unutrašnjih poslova i Tužilaštvo za organizovani kriminal iniciraće međunarodnu pravnu pomoć u cilju identifikacije i procesuiranja osumnjičenog iz Poljske.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ističemo da su identifikovane lokacije više mejl adresa sa kojih su stizale preteće poruke o postavl?enim bombama sa servisa Gmail, ProtonMail, Eunet mail, Yandex i da su o svemu obavešteni naši inostrani partneri od kojih očekujemo i adekvatnu reakciju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova utvrdilo je ranije da su pretnje o postavljenim eksplozivnim napravama stizale pretežno iz Poljske, Gambije, Irana, Nigerije, Ukrajine, Slovenije i Rusije.

STRAVIČAN POŽAR U NOVOM SADU: Gore dva objekta u Jevrejskoj ulici, vatrogasci na licu mesta! (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, takođe, rasvetlili su svaku dojavu o postavljenoj bombi koja je došla iz Srbije, brzo pronašli izvršioce i procesuirali ih.

Republika Srbija je meta specijalnog rata, ali će izdržati sve pritiske i hakerske napade, baš kao i druge države koje se suočavaju sa identičnim slučajevima pretnji o postavljenim bombama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter