Izvor:
22.07.2023 u 14:35
0

UHAPŠENA DVA MALOLETNIKA – zbog lažnih dojava o postavljenim bombama

Izazivanje panike i nereda

Zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo izazivanje panike i nereda, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su jednog 15-godišnjeg i jednog 16-godišnjeg mladića iz ovog grada, saopštila je Policijska uprava Bor.

Oni se sumnjiče da su pre nekoliko dana pozvali policiju i prijavili da je, u jednoj osnovnoj školi u Kladovu, postavljena bomba, a potom je 16-godišnjak prijavio da je postavljena bomba i u jednoj diskoteci u istom gradu.

NOVA DOJAVA O „50 BOMBI NA 12 LOKACIJA U BEOGRADU“: Pretnje prevazilaze granice razuma, građani strepe!

Policija je utvrdila da se radi o lažnim dojavama, a osumnjičeni će biti privedeni sudiji za maloletnike Višeg suda u Negotinu, navodi se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter