Izvor: ALO.rs
24.02.2021 u 12:28
0

UHAPŠENI NOVOSAĐANI: Terete se za OVO MONSTRUOZNO delo

Zbog brutalnog premlaćivanja tri mladića u centru Novog Sada u subotu 20. februara, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je istragu protiv osam osumnjičenih, od kojih se trojica terete za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a ostali za nasilničko ponašanje u grupi.

PROČITAJTE JOŠ

OKONČANA ISTRAGA Glumac optužen za silovanje!

Nije mogao da izdrži: NIKOLA JOKIĆ JURIO SUDIJU PO TERENU!

DANAS JE SVEŠTENOMUČENIK VLASIJE: Narod mu se moli za napredak!

PROBUDIO SE Ovo je stanje čuvenog golfera posle nesreće

Svi su uhapšeni i u roku od 48 sati biće privedeni na saslušanje u tužilaštvo. Za krivično delo teško ubistvo u pokušaju za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina zatvora sumnjiče se M.L, S.V. i B.N.

S.V, M.M, N.D, M.M. i M.B. terete se da su u grupi izvršili krivično delo nasilničko ponašanje za koje im preti kazna od šest meseci do pet godina, saopštilo je novosadsko Više tužilaštvo.

Brutalno prebijanje mladića dogodilo je u Novom Sadu dana 20. februara u ulici Laze Telečkog.

-Oštećeni u ovoj tuči – M.D., Š.N. i P.M. zadobili su telesne povrede od strane više lica pri bezobzirnom nasilnickom ponašanju, navodi tužilaštvo.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage povodom ovog događaja, nakon čega će doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena, poručuju iz tužilaštva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter