Izvor: Alo.rs
04.12.2020 u 12:33
0

UHVAĆENI POLICAJCI U PLJAČKI: Ukrali 195.000 evra!

Dva policajaca iz Napulja, 28-godišnji karabinjer iz Kaserte i još četvoro ljudi uhapšeno je zbog sumnje da su u Puli opljačkali hrvatskog preduzetnika i uzeli mu 195.000 evra koje je prethodno podigao iz banke.

Dvojica muškaraca napala su ga ispred banke i ukrala mu torbu u kojoj se nalazila velika svota novca. Zatim su predali novac dvojici policajaca i karabinjeru koji su se nalazili u autu posle čega su odmah pobegli.

SVE O SPORTU

SVE JE SPREMNO ZA MEĐUNARODNI SPEKTAKL: Kup nacija u Novom Sadu!

SAOPŠTENJE UEFE: Srbija bez predstavnika u Ligi Evrope sledeće sezone

STIŽE NAPADAČ U REDOVE CRNO-BELIH: Partizan dovodi pojačanje iz Superlige?

ODLOŽEN MEČ RUKOMETAŠICA NA EP: Korona u našim redovima!

Policija ih je zaustavila na graničnom prelazu Plovanija (između Hrvatske i Slovenije). Napadači su pokušali da pređu granicu pokazujući svoje službene legitimacije, ali nisu uspeli.

Za sada nije poznato državljanstvo ostalih učesnika pljačke. Postavlja se pitanje šta su tri italijanska policijska službenika radila u Hrvatskoj i kako su prešla granicu za vreme strogih mera i jesu li imali pomagača na hrvatskoj strani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter