Izvor:
11.05.2019 u 11:52
0

UMALO TRAGEDIJA U TIVTU: Sveštenik teško povređen u eksploziji u samostanu!

Sveštenik J. J. (71) teško je povređen u eksploziji u samostanu Gospa od milosti u naselju Kaluđerovina u Tivtu i prebacen je u Klinički centar Crne Gore (KC CG) u Podgorici.

Pretpostavlja se da je uzrok požara plinska boca iz šporeta u kuhinji objekta.

– Tivatska služba zaštite i spasavanja (SZS) primila je u 5.19 poziv da je u kući u Kaluđerovini došlo do eksplozije i požara. Na licu mesta vatrogasci su zatekli povređenu osobu i požar u razbuktaloj fazi. Vatrogasci su veoma brzo stavili požar pod kontrolu a gašenje je trajalo do sedam sati. Ekipa Hitne pomoci zbrinula je povredenog, a pripadnici OB Tivat vrše uviđaj– saopštio je načelnik SZS Tivat Zoran Barbić.

Prema nezvanicnim saznanjima, eksplodirala je plinska boca iz šporeta u kuhinji objekta koji koriste sveštenici samostana.

U požaru je pričinjena znatna materijalna šteta. Pretpostavlja se da je uzrok eksplozije i požara curenje gasa uz upotrebu otvorenog plamena.

Izvor: Tanjug
Foto: You Tube/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter