Izvor: Blic.rs
26.11.2020 u 19:34
0

Vozaču AUTOBUSA koji je USMRTIO DEČAKA (4) u Zemunu ODREĐEN PRITVOR! Evo kako se BRANIO na saslušanju!

Vozaču autobusa R. D. (49), koji je osumnjičen za izvršenje krivičnog dela protiv bezbednosti u saobraćaju, određen je pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke.

Nakon saslušanja osumnjičenog vozača autobusa u Prvomajskoj ulici u Zemunu, od strane tužilastva predloženo je određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, što je rešenjem Suda i određeno.

U svojoj odbrani koju je izneo pred tužiocem vozač je izjavio da nije primetio da je došlo do nezgode na autobuskom stajalistu „Bosanska“, da ne zna da li se dete povredilo izlaskom iz autobusa kojim je upravljao, da je preduzeo sve mere po polasku sa stajališta da bi se bezbedno uključio u saobraćaj, te da niko od putnika u autobusu nije reagovao na bilo koji način.

SVE O KORONI

NEMAČKI VIRUSOLOG UZNEMIRIO SVET: Preti nam nova epidemija, ali ne zbog koronavirusa

PREDSEDNIK SRBIJE OBJAVIO: Jutros je već bilo 47 mrtvih

ALARMANTNO! U NOVOM SADU PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA

POTRESNA ISPOVEST BRANISLAVA IZ KOVID BOLNICE: Šta je bilo, mislite da se nas 6.000 folira?

DOKTOR TIODOROVIĆ POZIVA NA OPREZ: TEŽAK VIKEND JE PRED NAMA I CELA NEDELJA! Ima i dobrih vesti

Podsetimo, tragedija u kojoj je nastradao četvorogodišnji dečak dogodila se u utorak, u Prvomajskoj ulici u Zemunu, kada je iz za sada nepoznatih razloga autobus koji saobraća na liniji 18 pregazio mališana na stanici „Bosanska“.

Mališan je preminuo nakon što je ispao sa zadnjih vrata autobusa, jer je, kako se sumnja, vozač prebrzo zatvorio vrata i krenuo, a dečak je pao na beton i udario glavu o ivičnjak. Dečak je, kako su ispričali svedoci, odmah izgubio svest. Ljudi na stanici pojurili su da mu pomognu, davali mu veštačko disanje do dolaska lekara, međutim ubrzo nakon toga podlegao je teškim povredama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter