Izvor: Alo.rs
26.11.2020 u 18:58
0

PORODICA U OČAJU! Drugi dan od nestanka Tatjane Sinđelić!

Juče je prijavljen nestanak Tatjana Sinđelić (32) iz kragujevačkog naselja Petrovac, a devojka ni danas nije pronađena.

– Ništa, apsolutno ništa. Nismo je pronašli, tražili smo je svuda. Niti nje ima niti mi imamo bilo kakve informacije. Niko se više i ne javlja da ju je video. Sve se nadam da će neko da se javi – rekla je njena rođena sestra.

SVE O KORONI

NEMAČKI VIRUSOLOG UZNEMIRIO SVET: Preti nam nova epidemija, ali ne zbog koronavirusa

PREDSEDNIK SRBIJE OBJAVIO: Jutros je već bilo 47 mrtvih

ALARMANTNO! U NOVOM SADU PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA

POTRESNA ISPOVEST BRANISLAVA IZ KOVID BOLNICE: Šta je bilo, mislite da se nas 6.000 folira?

DOKTOR TIODOROVIĆ POZIVA NA OPREZ: TEŽAK VIKEND JE PRED NAMA I CELA NEDELJA! Ima i dobrih vesti

Policija, takođe nema nikakav trag, a oni su, kako se nezvanično saznaje, uključeni u potragu od trenutka kada je nestanak prijavljen.

Prethodno je sestra kazala da su tokom jučerašnjeg dana primili poziv, ali da je bila reč o dezinformaciji. Rekla je i da je Tatjana nestala u ranim jutarnjim satima, te da ne znaju u koje tačno vreme.

– Smena joj je počela u sedam, nije se pojavila na poslu – kazala je.

Tatjana je ostavila lična dokumenta, novčanik i telefon.

– Uzela je ranac, ćebe i otišla.

Kako su naveli, u trenutku nestanka imala crnu jaknu, farmerice, crne patike i crn ranac. Ukoliko je neko neka javi na broj telefona 0612091607.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter