Izvor: Kurir.rs
15.08.2023 u 14:52
0

ZA NJEGOVO UBISTVO DALI MILION I PO EVRA, DOK SE ZA BOJOVIĆA GOVORI O ABNORMALNOJ CIFRI: Plaćene ubice vrebaju po regionu

Damir Mehić zvani Bibi, uhapšen je u subotu na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu kad je policija na uvid dao lažna dokumenta. Tada je otkriveno da se radio o čeveku koji je u svojoj matičnoj državi, Bosni i Hercegovini, osuđen za teško ubistvo na 17 godina zatvora zbog čega se nalazi na poternici Interpola. Mehić je u Srbiju doputovao iz Italije u društvu svoje žene.

On se u bekstvu nalazi od 2020. godine, a prethodno je Kantonalni sud u Tuzli Mehiću izrekao jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 17 godina i pet meseci za ubistvo koje je počinjeno 2013. godine u Tuzli. Ubistvo je bilo epilog krvavog obračuna između dve kriminalne grupe u samom centru Tuzle, a smrtno je stradala jedna osoba, dok je nekoliko povređeno. Ispred ugostiteljskog objekta „Sagittarius“ 22. juna 2013. godine ubijen je Emir Džinić, a povređeni su Denis Rahmanović i braća Amir i Nail Hodžić.

Mehić će biti izručen Bosni i Hercegovini, a trenutno se nalazi u pritvoru koje mu je odredilo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

– Postoje sumnje da se radi o čoveku koji je plaćeni ubice, te se proveraca da li je njegov dolazak u Beograd bio pretnja za neko drugo lice – kaže izvor  i dodaje da se prventveno proveravaju informacije da li je njegova poseta bila upućena Luki Bojoviću.

– Luka Bojović slobodan je čovek od novembra prošle godine kad je pušten iz zatvora u Madridu i kada je doputovao u Srbiju. Njegov dolazak bio je rizičan i od tada nije sigurno gde se on nalazi, ali se pretpostavlja da još uvek boravi u Beogradu, pa otuda i pretpostavkda da bi Mehićeva poseta mogla biti upućena njemu – objašnjava sagovornik.

– Vukotićevo ubistvo pažljivo je spremano više puta, dok pripadnici suprotstavljenih klanova kad je Bojović u pitanju nisu uspeli da izvedu ni pokušaj njegovog ubistva. Ubijani su mu svi bližnji, od rođenog brata, najboljeg prijatelja, do akvokata, dok je jedinim preživelim njegovim prijateljima prećeno i više puta je i organizovano njihovo ubistvo, ali bezuspešno – dodaje izvor.

Honorar, svakako, ne zavisi samo od toga ko je meta i koliko je ubistvo teško izvodljivo, već i od toga što su se na crnom tržištu pojavili mladi koji su spremni da za „mizerne iznose“ obave posao.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter