Izvor: telegraf
28.01.2022 u 15:31
0

Za tri dana u leskovačkom porodilištu rođene 2 mrtve bebe

U poslednja tri dana u leskovačkoj Opštoj bolnici lekari su porodili dve mrtvorođene bebe, a za život jedne porodilje i njenog novorođenčeta se jutros vodila prava bitka.

Direktor ove zdravstvene ustanove Nebojša Dimitrijević kaže da je naložena obdukcija obe mrtvorođene bebe.

– Majka koja je u sredu rodila mrtvorođenče priznala je da je pre desetak dana imala simptome kovida i visoku temperaturu, ali da nije otišla na pregled ginekologu i da se lečila na svoju ruku. Svaka trudnica kod koje se ustanovi kovid u kasnoj trudnoći mi je istog trenutka šaljemo za Niš. Nažalost, ova žena je priznala nakon porođaja – ističe Dimitrijević.

Jutros je u leskovačkom porodilištu na svet doneto još jedno mrtvorođenče, a za drugo se vodila prava bitka.

– U pitanju je majka koja se zatrudnela veštačkom oplodnjom i to embrionom koji je bio star 12 godina. Srećom, sve se, što se nje tiče, završilo dobro. Dobro su i majka i beba – dodaje Dimitrijević.

Dimitrijević tvrdi da su sva tri porođaja vodili jako iskusni ginekolozi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter