Izvor:
24.08.2017 u 00:31
0

ZAMALO TRAGEDIJA U NIŠU: Muž i žena brali pečurke, pa pronašli bombu!

Ekipa za neeksplodirana ubojna sredstva u saradnji sa Upravom za vanredne situacije pronađenu bombu uništila je juče u 15 sati.

Jedan Nišlija, koji je u ponedeljak sa suprugom brao pečurke u mestu u okolini sela Kamenica poznatom kao Dabilo, pronašao je u šumi ručnu bombu “M 52”.

Kako saznajemo, šokirani ljudi su odmah alarmirali policiju koja je obezbedila lice mesta do dolaska ekipa za uništenje ove eksplozivne naprave.

– Ekipa za neeksplodirana ubojna sredstva u saradnji sa Upravom za vanredne situacije pronađenu bombu uništila je juče u 15 sati – saopštila je Nataša Zorić Živanović, portparol niške Poliijske uprave.

Za sada nema saznanja o tome ko je i zbog čega opasno eksplozivno sredstvo ostavio u šumi.

izvor/telegraf.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter