Izvor:
01.12.2017 u 16:06
0

Zoran Marjanović mesec dana na psihijatrijskom posmatranju!

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo supruge Jelene (33), uskoro će biti podvrgnut neuropsihijatrijskom veštačenju, prilikom kojeg će biti potpuno pročitan i dokučiće se da li je direktno umešan u ubistvo supruge Jelene!

Kako Alo! saznaje, tim sastavljen od neuropsihijatara i psihologa treba da utvrdi da li je Zoran podvojena ličnost i da li su tačne procene pojedinih stručnjaka, datih na osnovu njegovog ponašanja i izjava za medije, da je sebe ubedio da nije ubica.

– Stručnjaci po Zakoniku o krivičnom postupku mogu mesec dana da posmatraju osumnjičenog i da bukvalno svakoga dana idu kod njega u zatvor ukoliko procene da je to potrebno, i da tamo razgovaraju sa njim i testiraju ga, sve dok ne reše sve dileme i nedoumice. Stručnjaci imaju poslednju reč i procenjuju da li Zoran Marjanović ima savest, da li će ona pre ili kasnije da proradi i da li će posle toga sve da prizna. Od njihovog znanja i pristupa zavisi da li će ga pogoditi u žicu i prozreti do kraja – kaže izvor blizak istrazi.

– Tužilaštvo analizira rezultate veštačenja i procenjuje da li raspoloživi dokazi dovode osumnjičenog u direktnu vezu sa ubistvom pevačice. Procenjuje se, takođe, da li su rezultati obavljenih analiza dovoljna potvrda da je osumnjičeni počinio zločin ili je neophodno izvršiti još neka dopunska veštačenja. Dosadašnje analize i veštačenja, navodno, ukazuju da je Zoran direktno umešan u ubistvo supruge Jelene. Međutim, procedura je takva da tužilaštvo ne otkriva detalje dok detaljno ne prouči nalaz. Nezvanično, sve ukazuje da je reč o čvrstim i neoborivim dokazima – kaže izvor blizak istrazi.

Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, Zoran Marjanović je povezan sa zločinom na osnovu DNK tragova koji su nađeni na Jeleninom telu, kao i tragova blata na njegovim farmerkama, koje je po sastavu identično onom sa mesta zločina.

– Osim utvrđivanja Zoranovih otisaka prstiju, kao i upoređivanja blata koje je nađeno na Jeleninoj kosi i na Zoranovim farmerkama, neke okolnosti nisu bile do kraja rasvetljene, bar kada je reč o javnosti, koja pomno prati ceo slučaj i analizira nove pojedinosti. Nisu do kraja rasvetljeni DNK tragovi nepoznatog muškarca koji su pronađeni na Jeleninim rukama i na trsci pored kanala u kojem je nađeno Jelenino telo – objašnjava sagovornik.

alo.rs/informer.rs
Foto: Facebook / Zoran Marjanović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter