Izvor: happy
10.02.2024 u 15:22
0

AMERIČKI MILIJARDER NAJAVIO VELIKU PROMENU I MEGA PLAN: Stigle prve reakcije (FOTO)

Ova "nova opcija" na X-u najavljena je još pre tri nedelje, a korisnici platformi znatiželjni su kako će funkcionisati

Milijarder i vlasnik X-a (nekadašnjeg Twittera) Ilon Mask saopštio je da će kroz nekoliko meseci ukinuti svoj broj telefona i da će svoju platformu koristiti za poruke, audio i video pozive.

Naime, ova „nova opcija“ na X-u najavljena je još pre tri nedelje, a korisnici platformi znatiželjni su kako će funkcionisati. Maskov tvit komentarisala je i jedna žena, sudeći po imenu i prezimenu, sa naših prostora, koja je navela da je već probala novu funkciju.

– Obavila sam prvi poziv ovde iz Indonezije i bio je savršen – napisala je ona.

– Jedan od X inženjera koji rade na projektu pisao je o funkciji i rekao je da će biti dostupna korisnicima Android-a nakon ažuriranja aplikacije – pisao je „TechCrunch“ krajem januara.


U avgustu prošle godine, izvršna direktorka Linda Jakarino je prvi put govorila o uvođenju video poziva na platformu i na kraju je u oktobru predstavila korisnicima iOS-a.

Posebno, svaki korisnik može da primi poziv, ali samo korisnici koji plaćaju mogu da upućuju poziv. To je jedna od dugačke liste stvari koje samo plaćeni korisnici mogu da rade na X-u, preneo je tada portal.

„Tech“ je ukazao da je X još uvek ambiciozan da postane „aplikacija za sve“.

U januaru je kompanija objavila i svoju viziju za 2024. godinu, koja uključuje pokretanje peer-to-peer plaćanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter