Izvor: Happy BSC
07.06.2022 u 13:05
0

Astrolog Ivana poručuje: RASPORED PLANETA NA ZVEZDANOM NEBU DONOSI REALNE ODLUKE!

Ono što sledi u danima pred nama su REALNE ODLUKE. Merkur se kreće zadržavajući se još uvek u svojoj senci što nam pruža mogućnost da još jednom dobro razmislimo, analiziramo, pre nego što donesemo pravu odluku. Pitanje koje će nas sa Merkurovom senkom pratiti je kako doneti odluku koja isključuje emotivno stanje?! Merkur će još jednom svaku stvar i situaciju ponovo pogledati iz jednog drugog ugla. Svaka situaciju koja zabrinjava, brine ili je nejasna posmatramo drugačijim pogledom.
Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
Još jedna planeta koja će imati uticaj na ODLUKE je Saturn. Saturn je već krenuo retrogradno. U danima kada Merkur prolazi senku i rešava neke zaostale stvari, planeta koja predstavlja status, smisao, svrhu života započinje svoje kretanje u nazad. Saturn će se baviti našim prošlim delovanjem, prošlošću i prošlim akcijama. Procenjuje i u skladu sa našim delovanjem svako po poziciji Saturna u ličnoj astrološkoj karti dobija određenu svrhu. To će biti oblast života pod promenom statusa. Mesec i Merkura opisuje našu unutrašnju dilemu. Emocije nas vuku na jednu stranu, a razum na drugu. Kako će Mesec preći u znak Device, možemo zaključiti da će odluke biti realne, donete na osnovu stvarnosti kojom smo okruženi i na osnovu stvarnosti koju živimo. Raspored planeta na zvezdanom nebu će doneti potvrdu da odluke koje donosimo su dobre odluke.
*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter