Izvor: Happy BSC
27.05.2022 u 16:36
0

Astrološke novosti: OBRTI KOJI MENJAJU ŽIVOT IZ KORENA

Bez obzira sto je Merkur retrogradan i što nam to donosi određene promene u planovima biće promena na zvezdanom nebu i u danima tokom ove sedmice. Moze se reci da su planete vrlo aktivne. Aktivni biće Mars i Pluton. Ukazuju na to da biste mogli da krenete u preispitivanje vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Preispitivanje samopoštovanja i vrednosti… Sunce sa Jupiterom biće pokazatelj za sreću, uspeh i novac. Svi poslovi vezani za trgovinu, saobraćaj i komunikaciju će se odvijati sa uspehom. Mars pravi poslednji aspekt iz znaka Riba i to sa Merkurom koji se vratio u znak Bika. Skladan odnos između ove dve planete donosi povoljnu atmosferu za postavljanje novih ciljeva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Imamo jasne i precizne misli koje ne lutaju na sve strane, nego se drže zadate teme. Takođe iVenera će biti u susretu sa Saturnom, što dodatno povećava stabilnost i osećaj unutrašnje vrednosti. Dani će biti veoma povoljani za finansijski uspeh i bićemo pozitivno motivisati da razmišljamo kako da popravimo svoju finansijsku situaciju. Posebno će pozitivno biti motivisani Blizanci, Vage, Vodolija, Ovan, Lav i Strelac. Ova nedelja je posebna i po tome što će Mars i Venera promeniti znak i pri tome će obe planete preći u znake u kojima su u sedištu, odnosno kojima vladaju. Prvo će u sredu 25. maja Mars preći u znak Ovan, a zatim će u subotu 28. maja i Venera preći u znak Bik. Ovo je izuzetno značajno i povoljno za sve nas. Mars će boraviti u znaku Ovna od 25.05 do 05.07.2022., a Venera će boraviti u Biku od 28.05 do 23.06.2022.

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 27. MAJ: Bik ne veruje u nečija obećanja, Jarac ima zanimljive ideje

SUNCE U BLIZANCIMA KREĆE NOVO POGLAVLJE ZA HOROSKOPSKE ZNAKE

Kome će biti povoljan period, a ko mora da bude pažljiviji, ko… Čekaju nas velike promene i na poslovnom i na emotivnom planu. U nekom trenutku može se činiti da ne vidimo izlaz ali planete će nam doneti neobična rešenja.

OBRTI KOJI MENJAJU ŽIVOT IZ KORENA

Od 20. maja Sunce će se kretati znakom Blizanca Sunca, koje je izvor života doneće zaokret u svakodnevnim dešavanjima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter