Izvor: Alo.rs
01.11.2023 u 19:56
0

Dnevni horoskop za četvrtak, 2. novembar: Blizance boli glava, Vage u emotivnim blokadama, Škorpije da obrate pažnju na dva znaka

Šta nam kažu zvezde za sutrašnji dan

Ovan

Do kraja dana povedite računa o mogućim sukobima u krugu porodice. To se odnosi na neki problem koji vučete od ranije a na vama je da određene stvari rešite i da ne stvarate tenziju bez potrebe.

Bik

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice zbog problema sa novcem. Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju. Vazan vam je vas mir.

Blizanci

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Ne možete da izgovorite odredjene stvari koje je potrebno da se kažu u krugu poslovnih saradnika. Zdravlje je odlično.
Rak

Do kraja dana bićete pod uticajem Marsa i Venere koji vam stvaraju osećaj nestabilnosti koja može da vas blokira na svim nivoima. Ne dozvolite da vas drugi koriste za svoje potrebe i ciljeve. Glavobolja.

Lav

U ovom periodu može da se desi da imate razumevanja mnogo više nego što je potrebno za vašu poslovnu saradnju sa ljudima iz inostranstva. Osoba u znaku Jarca vam daje mogućnost preokreta u vezi posla i poslovne saradnje.

Devica

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju ljubavni odnosi i to se negativno odražava na vašu ličnost. Nemojte se ljutiti na druge ljude jer niko ne može da vas razume koliko koliko možete vi sami sebe.

Vaga

U ovom trenutku sve redom može da bude problem kada je reč o vašim emotivnim blokadama. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim poslovnim partnerima jer je to sto vam je neophodno.

Škorpija

Pokušajte da se ne raspravljate sa ljudima koji su vam emotivno bliski posebno ako su u znaku Vodolije ili Lava. Imate velike promene ponašanja u drugim delu dana zbog negativnog uticaja drugih.

Strelac

Mesec aktivira vaše polje poslovne saradnje i prijateljskih odnosa pa ćete biti posvećeni drugima mnogo više. Zdravlje je stabilno ali su mogući problemi sa spavanjem zbog stresnih situacija od ranije.

Jarac

Tokom dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i njegovom porodicom. Pokušajte da se koncentrišete na posao i sastanke jer ste totalno odsutni. Kičma.

Vodolija

Danas ste previše okupirani stvarima i obavezama koje se odnose na vašu porodicu. Mladji član porodice vam traži pomoć i podršku koju mu ne možete pružiti. Nemojte sebe kriviti.

Ribe

Do sada ste previše bili opterećeni porodicom i prijateljima ali od danas mnogo toga menjate. Ovo se posebno odnosi na poslovnu saradnju koja pozitivno utiče na vaše zdravlje i raspoloženje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter